13. 10. 2012.

REPTILSKA AGENDA - David Icke i Credo Mutwa

Credo Mutwa (rođen 21 Jula 1921 god) je Južno Afrički šaman iz plemena Zulu i predstavlja “Sangomu” tj. Prenositelja drevnog znanja o Afričkom kontinentu i prave istine koja se vješto prikriva od javnog informisanja. Veoma bistar “Sanussi”, pisac, umjetnik, skulptor I slikar takođe. Poznaje i tečno priča više svijetskih jezika a takođe poznaje i puno plemenskih jezika kao i dialekata u Africi.

U pomenutom intervijuu sa Dejvid Ajkom, Mutwa prenosi svoja davno stečena znanja o postanku svijeta, planetarnoj manipulaciji koja se trenutno dogadja u svijetu, američkim bazama koje su izgradjene u Africi, AIDS-u i drugim bolestima koje su vještački kreirane na afričkom kontinentu, biljkama koje izazivaju naglo napredovanje nervnog sistema i izoštravanje njegovih završetaka tako omogućavajući pristupanje novim realitetima i frekvencijama više vibracije, potom vanzemaljcima koji posjećuju planetu Zemlju stotinama godina i vrše manipulaciju našeg realiteta iz 4-te dimenzije. Razgovor sa Dejvid Ajkom koštao je života njegovu suprugu koja je nedavno umrla. U poslednje vrijeme njegov život postaje veoma ugrožen od strane internacionalnih tajnih agencija i org, a koji su već ubili nekoliko članova njegove porodice. Nažalost, Craider Mutwa predstavlja jednog od ukupno dva "Sanusija" u Africi koji posjeduju drevno znanje o postanku koje se prenosilo stotinama god.

Shvateći da nema puno toga više da izgubi, odlučuje da prenese svijetu poruku koja se čuvala hiljadama god.

Dokumentarac je namjenjen ljudima koji posjeduju određeno iskustvo u tzv "paranormalnim stvarima" ljudima koji nisu zarobljeni 3D materijalnom svijetu, i shvataju iluzije na koje smo programirani kao i određene fenomene.

Intervju između Credo Mutve i Dejvid Ajka prevod  -
http://www.planetarnavizija.org/planetarnamanipulacija_reptilska_agenda.html