31. 10. 2012.

O KARMI I VAMPIRIZMU

Iz Kasiopejskih transkripti:

P: Ne razumijem kako bi davanje ljubavi, kad se ona nije tražila, moglo biti štetno, a ne korisno?"
O: "Davanje" ljubavi nije davanje, u tom slučaju.
P: P: Znači, ako dajete ljubav kad nitko to od vas nije tražio, vi u biti NE dajete?
O: Vi uzimate, kao i obično.
P: Kad kažete "vi uzimate", što uzimate?
O: Energiju, na OPS način.
P: Kako to da uzimate energiju od nekog kad mu dajete ljubav kad ona nije tražena?
O: Jer OPS vozilo ne uči kako da bude OPD kandidat tako da odredjuje potrebe drugih.

P: Ne razumijem kako to znači da vi onda uzimate energiju.
O: Zato jer je to onda samo-zadovoljavajući akt. Ako netko "daje" kada ne postoji zahtjev, prema tome ne postoji potreba, to je povreda slobodne volje! I usput, koja bi druga motivacija mogla biti u takvom scenariju?!?
P: Pa ja mislim da, da ako netko daje ljubav nekome tko nije pitao ili to zahtjevao, da izgleda da u korijenu toga postoji želja da se promijeni tog drugog, što znači: želja da ga se kontrolira.
O: Pogodila si!!!
P: Dalje kaže: "Da, sve su lekcije i ako osoba odabere specifični put, treba joj se dopustiti da ide i uči na svoj način. Ali, recimo da se to dešava nekome koga zbilja volite. I recimo da ta osoba može imati period u svojem životu u kojem njene/njegove misli mogu djelovati tako da, na primjer, on/ona počini ubojstvo. Zar ne mislite da ako pošaljete toj osobi ljubav, čak i podsvjesno, da to može omogućiti neophodnu energiju ( utjecaj ) da zaustavi to ubojstvo?" Komentar, molimo.
O: Ne, ne, ne!!! Zapravo, ako ništa drugo, takav prijenos energije čak može i ubrzati tej efekt.
P: Na koji način?
O: Nebalansirani valovi mogu biti uvučeni od strane primatelja.
P: Mislim da od ovih riječi koje je koristio - možemo napraviti zaključak: "Zar ne mislite da ako pošaljete osobi ljubav, da to može omogućiti neophodnu energiju koja je potrebna toj osobi" i u zagradama ima riječ "utjecaj" što implicira kontrolu nad ponašanjem te druge osobe, da bi "zaustavio to ubojstvo". Dakle, izgleda da je tu upletena želja za kontrolom akcija druge osobe.
O: Da.
P: Ali njegova namjera je potpuno dobronamjerna jer on želi spriječiti ubojstvo, što je spašavanje života, kao i spriječiti da voljena osoba ide u zatvor. Dakle, to samo IZGLEDA da je dobronamjerno kod tog pokušaja. Zar to ne čini razliku?
O: Jesmo li zaboravili Karmu?
P: Pa, i S. i ja smo spomenule činjenicu da netko nemože uvijek osudjivati te situacije jer mi to ne znamo. Mi ne možemo znati. Sve što znamo jest da potencijalna žrtva ubojstva može biti tipa Adolf Hitlera ili potencijalnog roditelja nekog takvog, ili nešto poput toga, i onda to ubojstvo spasi mnoge živote, sa žrtvovanjem ta dva života ili se to ubojstvo trebalo dogoditi radi nekih karmičkih interakcija koje su bitne izmedju ubojice i žrtve i to mi jednostavno nemožemo ZNATI te stvari i osudjivati ih.
O: Da.
P: Još neki komentar u vezi toga?
O: Ne.
P: On kaže: "Vjerujem da ako nećemo slati energiju ljubavi u svijet, da će egocentrična OPS energija dominirati."
O: Zašto bi netko odabrao slati tako energiju? Koja je motivacija?
P: Da ga se promijeni prema vašem vidjenju kako bi trebao izgledati. Da se kontrolira da slijedi vaš sud o tome kako bi stvari trebale izgledati.
O: Upravo tako. Od učenika se ne očekuje da budu arhitekti škole.

P: Dakle, kad težite da nametnete neki utjecaj bilo koje vrste, vi, zapravo, pokušavate izigravati Boga i staviti pred sebe odluke da je tu nešto loše sa svijetom, što je na vama da ispravite, što opravdava iznošenje osuda.
O: Da, vidite, netko može savjetovati - to je u redu, ali ne treba pokušavati promijeniti lekciju.

--------

Lazarev o vampirizmu i karmi:

Kod mene je na pregled došla žena sa suzama u očima i govori:

- Razvela sam se od muža, živjeli smo vrlo loše, osjecala sam da on na mene nekako negativno djeluje, kod mene se nešto pocelo dešavati sa psihom. Kad smo se razveli, mada imamo troje djece, postalo mi je mnogo lakše, i čak sam zapjevala. Pola godine se nismo vidjeli, ali je nedavno došao. Odmah sam se počela loše osjećati, kćer je počela histerizirati, sin je počeo noću mokriti u krevet, drugoj kćeri je takodjer loše. Možda je to, nekako, u vezi s njegovim dolaskom?
 
- Na žalost, to što je cijeloj obitelji postalo loše nije slucajno. Vaš suprug je vampir, on uzima od djece energiju, sudbinu, zdravlje, loše utječe na njihov karakter, uključuje svoje negativne programe u strukture bioenergetskih ovoja djece. On je vrlo egoističan covjek. Tako kruto oduzimanje energije od svoje djece govori o tome da ima vrlo negativnu karmu.
Sudeći po energiji, kod njega je veliko isključenje iz Svemira, isključenje iz ljubavi, velika je unutrašnja agresija, egoizam, raspad duše, zato je bio prisiljen biti vampir. Vampirizam je naslijedio i po majčinoj i po očevoj liniji. To što se desilo s djecom može se vrlo brzo srediti, ali je bolje da se ubuduće ne vidjaju s ocem.

Moja analiza pokazuje da je vampirizam teška bolest zato što razara čovjekovu dušu i prenosi se na potomke, njene posljedice se ne primjećuju odmah, ponekad se razaranje prenosi na nekoliko pokoljenja.

U osnovi vampirizma je nepravilno razumijevanje svijeta.

Mlada djevojka me pita, da li se pravilno puni energijom, zamišljajuci bujicu plavog plamena, koji ulazi u nju. Promatram karmičke strukture za vrijeme njene vježbe i vidim da je to narušavanje zakona.


Bilo koje namjerno uzimanje energija; od prirode, iz Svemira, od Sunca - to čvrst stav da čovjek nema energije i da je negdje treba uzimati. To je pretpostavka za razvoj vampirizma.

Glavna greška tog stava je u tome što čovjek ne ujedinjuje energiju i duhovnost, vec ih razjedinjuje. Kad osjećamo ljubav prema Svemiru, mi dobivamo ogromnu količinu energije. Treba se pouzdati u više razine energije: u duhovnost, u blagost, u ljubav – da bi se dobivalo dovoljno energije, treba živjeti tim pojmovima. Čim počnemo o energiji razmišljati apstraktno, odvajajući taj pojam od pojma “duhovnost” i “moral”, odmah osudujemo duhovne strukture na ništavnost i punimo energijom samo fizičko tijelo. Čovjek mora znati, da energija koja se dobija kroz više osjećaje, liječi njegovo tijelo, sudbinu, dušu. Mehanički pristup i orijentacija na grubu energiju dovodi do toga da se zbiva iskrivljenje nježnih duhovnih struktura, a potrošacki stav u bilo kojem obliku vodi k degradaciji.

Prisjećam se još jednog slučaja. Mladog čovjeka su naučili punjenju energijom iz Svemira i on je to vježbao nekoliko puta dnevno, i na kraju krajeva postao vampir svom učitelju. Rezultat je jadan - počele su deformacije njegovih duhovnih struktura.

Mehanizam karme regulira jedinstvo i uzajamne odnose čovjeka i Svemira.
Misli, emocije, ponašanje koje je u sukobu s harmonijom Univerzuma, vode do deformacije strukture biopolja.


Negativno sudjenje o bilo kome izaziva veliki pad bioenergije. Ako čovjek ogovara, on nanosi traumu onome koga ogovara, nanosi traumu sebi zato jer pri tome dolazi do izobličenja i rušenja vlastite strukture bioenergetskog ovoja, a to dovodi do gubitka energije.

Ružna misao o osobi, negativna riječ upućena na njegovu osobnost - to je napad na energetskom nivou i plaća za to je poznata. “Ne sudite da ne budete sudjeni; jer kakvim sudom sudite, takvim ćete biti sudjeni, kakvom mjerom mjerite, takvom će se vama mjeriti.”

Trauma nanijeta ogovaranjem ne mora se obavezno izraziti na fizičkom nivou, ne moraju obvezno odmah početi neka bolest. Može započeti raspad finijih struktura i mada će se čovjek odlično osjećati kod njega će doći do izobličavanja duhovnih struktura, a ove imaju veliku zapreminu i ne mogu odmah biti otkrivene.

Svaki čovjek može sebi pomoći, prvenstveno pravilnim ponašanjem, pravilnim odnosom prema svijetu, ishranom. On mora znati da osjećajuci ljubav za Svemir i Boga spašava sebe od bilo koje teške bolesti.