14. 03. 2015.

! IZBJEĆI RE-INKARNACIJU i POBJEĆI ODAVDE !!


Rich West: Šta se dešava nakon što umremo?!
 Da bi izbjegli da upadnemo u zamku pregleda svog života što nas navodi da poželimo da se ponovo reinkarniramo... ti mindfuckers su stvarno pametni, oni udese stvari tako da nakon što umremo, mi treba da sagledamo naše živote a onda da se osjetimo nezadovoljnim sa samim sobom i poželimo da se vratimo natrag „još samo jednom“, da napravimo „samo još jedan“ pokušaj da popravimo neke greške ... a oni nam takođe izbrišu pamćenje, tako da se ne možemo sjetiti onog prošlog „poslednjeg“ puta kad su nam rekli „još samo jednom“... i da li možete zamisliti da vam ti „mamojebci“ stalno govore „još samo jednom,“ tako da se nađemo u situaciji kao one profesionalne ubice iz filmova koje pokušavaju da se povuku iz igre, a onda im gazde kažu - „još samo jednom“, da odrade još samo jedan posao a onda umru...

 mi njima vjerujemo, mi mislimo da su ti „mamojebci“ tamo neki anđeli, ili duhovni vodiči...
oni nam sjebu um i tako sjebani, mi idemo natrag „još samo jedanput“...Uh, mater im jebem.

Mi smo bespomoćno jebeni...mi moramo saznati šta nam oni to rade, tako da kad sljedeći put opet padnete mrtvi, da znate šta možete očekivati... čuvajte se svjetla, ne idite u svjetlo, 
 čuvajte se tih bića punih „ljubavi“ koja vas čekaju gore, 
 tako vas oni tu odmah mentalno sjebu. Sve izgleda tako kao da oni isijavaju njihovu svjetlost na vas,  sav taj njihov posrani lajt-šou je lažan i pogrešan, ne padajte na to..

Tako će prva stvar biti da vam oni pregledaju vaš život, pa da se onda vidi kako se vi osjećate i šta mislite u vezi s tim. Tako će vas zapljusnuti sa svakojakim govnima, kad god ste nešto sjebali, svaka greška koju ste napravili, svako vaše razočarenje... sve će vam to sručiti na glavu a to je u stvari jedna zamka. 

Oni žele da se vi osjećate loše, nezadovolji sa samim sobom, a onda će vam ispričati priču o tome kako se trebate vratiti natrag i ispraviti sve to... tj. prije toga će vam prikazati i neke slike ili doživljaje iz vaših prijašnjih života a tu ćete izgledati užasno ružni, kakvo jedno odvratno biće ste bili!? A pogodite šta?! To niste u stvari vi, to nisu vaši doživljaji, niti neka vaša sjećanja iz vaših prošlih života, ne, ne, ne. Oni nađu neko otužno biće koje želi da se riješi svojih ličnih ružnih postupaka i prikažu to vama kao vaše vlastite prestupe.(...)

 I vi sve to morate da vidite, kao jednu stvarnu 3D holografsku, senzornu scenu... Ali vi vjerujete toj lažljivoj bagri, oni vam ne daju priliku ni da razmislite i kažete „hej, jeste li vi sigurni da su to moja sjećanja“!? Ne, oni su veoma sofisticirani prevaranti...(...) i ako vas provuku kroz taj pregled života i ako se vi složite s tim da ste to sve bili vi i kažete „uh, da, bio sam loš, zajebo sam stvar“... (...) oni koji su vas naveli da povjerujete u njihova sjećanja, oni ne moraju da se inkarniraju u ovaj jebeni matriks ali mi moramo...

Njihova namjera je da vas nikad ne puste da odete, jer ste vi jedna baterija, vaše emocije su ono što oni žele,  oni najviše vole vašu bol, stres, strah, patnju... tako je ovaj univerzum dualnosti bio i stvoren za sva ta negativna sranja..
 mi smo njihovo „rudno bogatsvo“, žito za žetvu, ovce za šišanje... mi smo hrana tim arhonima... 


Cijela ova operacija držanja čovječanstva, odnosno, ljudskih bića ovdje uz pomoć njihove neprestane reinakarnacije, podrazumijeva jednu multidimenzionalnu mentalnu jebačinu. 

Tako, ova mentalna jebačina... naše multidimenzionalno mentalno programiranje, ili mentalni inženjering, obavlja se tokom cijelog našeg života preko obrazovanja, televizije, religije i na još mnogih drugih načina a takođe se nastavlja i nakon što umremo i napustimo ovu ravan. Tamo nastavljaju da nas manipulišu s ciljem da nas ponovo navedu da se vratimo natrag u ovaj fizički ili materijlani univerzum.

Tako, postoji put prema gore (...) mi moramo učiti o tome kako ova zamka funkcioniše, kako matriks funkcioniše... moramo naći njegove slabe tačke, a prvo moramo prestati raditi ono na šta nas on navodi da radimo. Vjerovanja se mijenjaju kad dovoljno duboko kopamo i podsvijest se mijenja, trebamo se samo oslobađati od kojekakvih govana koje smo pokupili i kad počnemo saznavati istinu, postajaćemo i sve više slobodniji i podizati se prema gore.  

Vi možete izaći napolje, možete izaći napolje i u ovom životnom vijeku... vi možete napustiti ovaj svijet ili denzitet što jednom i nikada se više u njega vratiti. 
Rich Westa: https://www.youtube.com/watch?v=Nz81Gwq-rM4
The Demiurge,The Lords of Karma, Archons, Archangels and Galactic Bullies

Prevod  http://www.galaksija.com/

Death and the Tunnel of Light: The Final Grand Trick By Greg Calise

TRICK OF THE LIGHT: THE LIGHT & TUNNEL TRAP