17. 03. 2015.

Deca razotkrivaju satanističko pedofilski kult

Šokantni dokumentarni film o dječijem razotkrivanju satanističko-pedofilskog kulta  u Londonu i o zlostavljanjima djece sa prevodom na naš jezik:

Blog koji prati to i ostala satanističko pedofilska zlostavljanja širom planete- 
Prevedeni članak na sottu o ovoj djeci: http://hr.sott.net/article/381-Alisa-i-Gabriel-Darman-uzasna-prica-o-pedofiliji-na-visokim-polozajima


POZADINA SLUČAJA
Alisa i Gabriel su brat i sestra. Alisa je stara devet, a Gabriel osam godina. Oni su djeca Engleza i Ruskinje, i većinu života proveli su u Hampsteadu. Njihova majka Ella Raulyevna Draper  bila je prvobitno u braku sa gospodinom Draperom, koga je upoznala u Rusiji, gdje su se i vjenčali, te s njim ima sina Jamesa.

 Alisin i Gabrielov otac je  njen drugi suprug - Richard Dearman. On i gospođa Draper su sada razdvojeni. Prema riječima gospođe Draper, Richard Dearman je seksualno poremećen i ponašao se nasilno prema njoj i djeci dok su bili u vezi. 2007. godine Dearman je konačno morao napustiti njihov obiteljski dom. 

Međutim, nekoliko godina nakon toga, nastavio je vrebati djecu, pojavljivati se u njihovoj školi, prodavaonici, a nekoliko puta je i provalio u kuću gospođe Draper. Od 2006. do 2010. policija je izlazila na uviđaj pet puta i podnešena su tri izvješća o zlostavljanju gospođe Draper. Ovo je njeno svjedočenje:
Povijest oca zlostavljača
Gospodin Dearman nikada nije financijski skrbio za svoju djecu, osim što mu je odbijano £10 mjesečno u proteklih 3 do 4 godine. Kod kuće im je posvećivao vrlo malo vremena, nikad se nije igrao s njima ili im pročitao knjigu. Jedina igra koju je s njima volio igrati bila je ”igra škakljanja”. To mi nije bilo drago jer se uvijek završavalo u nekoj formi zlostavljanja. Na primjer, on ne bi prestajao sa škakljanjem iako su ga djeca vrišteći molila da stane. Uz to, obično bi započinjao ovu čudnu igru kasnije uvečer, kada su djeca već bila okupana i spremna za spavanje. To bi ih učinilo razdražljivim i te situacije su u pravilu završavale našim svađama jer sam željela zaštiti djecu. 

 Štoviše, James ( stariji sin ) je odjednom počeo mrziti Dearmana. Ovaj je na to odgovorio ponižavanjem i kažnjavao ga na čudne načine. Na primjer, dok sam bila na poslu ili u kupovini zaključao bi Jamesa  i dao mu kantu da u nju vrši nuždu. To je uvijek izazivalo svađe.

 Uz to je i mene seksualno zlostavljao. Tjerao me na analni seks, a jednom je također kupio gigantski falus i nagovarao me da ga koristim. Više puta me je pokušao navesti da gledam pornografiju na internetu.

 Usprotivila sam se tim perverzijama, bacila falus u smeće i naredila mu da pokupi svoje stvari iz moje kuće i da se više nikada ne vraća (2007.). Međutim, on se nakon toga pojavio u školi ”da iznenadi” djecu, često nas je pratio pojavljujući se niotkud: u parku, na putu do škole ili dućana.

 Puno puta sam ga upozorila da prestane to raditi. Ali on je zahtijevao da vidi djecu. Puno puta se pojavljivao na vratima nenajavljen, a nekoliko puta je ušao na sporedna vrata. Jednom prilikom je bio nasilan i napao je moju majku vrišteći i udarajući je. Pobjegao je prije nego sam pozvala policiju.

 Kako se njegovo vrebanje nastavilo, zatražila sam po hitnom postupku sudski nalog i dobili smo uredbu o sprečavanju zlostavljanja koja je inicijalno vrijedila mjesec dana, a zatim je produžena na 8 mjeseci dok se stvari ne riješe na sudu.

 Poslala sam Alisu u Rusiju kod svojih roditelja. Nažalost, njena putovnica je istekla i morala je tamo ostati duže nego što sam mislila. Tjedan dana poslije mog zahtjeva, njegovi advokati zatražili su odredbu o zabrani raspolaganja s djecom jer je tvrdio da ih pokušavam odvesti u drugu zemlju. Taj zahtjev je odbačen i trenutno ne postoji takva važeća odredba.

 Dearman je onda zatražio kontakt s djecom sudskim putem. To mu je na kraju dodijeljeno unatoč mojoj zabrinutosti za sigurnost djece. Počeo ih je redovno viđati, svake subote od 10 ujutro do 6 popodne.

 Međutim, ti susreti se uopće nisu odvijali kako treba. Dearman je stalno vraćao djecu jako kasno. Odbijao je moje savjete u vezi njihove ishrane i vraćao obroke koje bi za njih pripremila.

 Alisa i Gabriel su se često obolijevali za vrijeme tih susreta. Puno puta su povraćali dok su bili kod njega ili po povratku kući. Ponekad su se žalili na glavobolje ili mučninu u trbuhu.
Ne samo da su se djeca od njega vraćala kući bolesna, nego je i njihovo psihičko i emotivno stanje nakon tih susreta svaki put bilo očajno. Veliki broj puta nisu bila u stanju ići u školu u ponedjeljak ili cijeli prvi dio tjedna što se počelo odražavati na njihovo obrazovanje.
Tijekom ljeta 2014., novi partner gospođe Draper, gospodin Christie, zatekao je djecu u seksualnim igrama ne samo međusobno, nego i sa psom - njihovim kućnim ljubimcem. To otkriće navelo je Christieja da razgovara s djecom što je i snimio video kamerom. Djeca su tom prilikom dala šokantne i veoma detaljne opise užasnog seksualnog zlostavljanja i žrtvovanja u koje je bio upleten njihovog otac -
 i osoblje osnovne škole Christchurch u Hampsteadu koju su polazila. Djeca su također navela učešće drugih roditelja, advokata, doktora, školske medicinske sestre, te osoblja Savjetništva obiteljskog suda i socijalnog centra.
  Gabriel i Alisa pokazuju prilično nenormalno znanje o seksualnim aktivnostima odraslih i daju detaljne opise navodnih tjelesnih obilježja na genitalijama svojih zlostavljača. U jednom dijelu Alisa je opisala kako je njen otac, Richard Dearman, držao svoju ruku na njenoj ruci, i odsjekao bebinu glavu".Početkom rujna 2014., gospođa Draper obavijestila je policiju o svjedočanstvima svoje djece i podnijela video zapise kao dokaz. To je započelu istragu. Medicinska istraga je potvrdila da su djeca bila seksualno zlostavljana i ustanovljene su ozbiljne ozljede unutar njihovih rektuma. Rađena je i analiza kose kako bi se ustanovilo jesu li djeca drogirana, ali gospođa Draper tvrdi kako joj nikad nisu pokazani rezultati tih ispitivanja. 11. rujna Gabriel i Alisa su stavljeni pod zaštitnu skrb i nakon šest dana gospođa Draper je obaviještena da su djeca povukla svoje optužbe. Policija u Barnetu je obustavila istragu na osnovu tog povlačenja optužbi i na osnovi toga da su ostali navodi djece (uključujući tajne sobe za zlostavljanje u školi i McDonalds restoranu) bili lažni.
 Kako se čini, policijska istraga je zaključila da su optužbe bile izmišljene i da je djecu na to vjerovatno naveo gospodin Christie (njegov glas se može čuti na video zapisima).
 Službena izjava
 koju je podnio policijski službenik u mirovini K. Wilson, koji je imao pristup dijelovima policijskog izvještaja, je prilično kritična u vezi s cijelokupnom istragom:
 Kategorička tvrdnja da su djeca navođena je jednostavno neodrživa.
 Dijelovi istrage su provedeni u cilju dokazivanja ili opovrgavanja dječjih navoda, međutim najveći dio istrage izgleda da naginje prema opovrgavanju da su se zločini dogodili. [...]
Ova istraga nije se pozabavila činjenicom da djeca tvrde da su bila zlostavljana i odakle im takav ”odrasli” jezik.  Ostala osumnjičena lica koje su djeca navela, a radi se o službenim licima, nisu bila formalno ispitana.
 Istražitelji ne bi smjeli pretpostavljati da su navodi djece neistiniti, samo zato što se čine nevjerovatnim ili naizgled smiješnim. Ako izjava izgleda lažno i za to se treba naći dokaza.
 Mislim da istraga nije smjela biti zatvorena u ovom momentu, bez daljnjeg ispitivanja i provjeravanja navoda.
  Djeca su trenutno pod starateljstvom socijalne službe. Majci je dozvoljeno da ih vidi jednom u dva tjedna, dok je ocu dozvoljeno da ih viđa jednom tjedno.
Dvanestodnevno saslušanje s ciljem utvrđivanja činjenica zakazano je za 16. veljače ove godine na Kraljevskom sudu u Londonu. Bit će održano u tajnosti.
---------
Šta reći na ovo!?  Život je lijep!?  Sve su to samo lekcije za dušu!?
Djeca su svojim "negativnim mislima" sama privukla ovo zlo i zlostavljanje!? To su izolirani slučajevi!?  
Ili su ovo zapravo samo  propagande za mase adamičnih - da vas se ovdje drži zatočene, hipnotizirane - da bi vi pristajali na ŽIVOT i ŽIVOTE, na beskrajne cikluse re-inkarnacija, da bi vi voljeli vaše mučitelje, jer vjerujete da je to za vaše "DOBRO" i za vaš "NAPREDAK". 
OVDJE imate samo lekcije o tome kako je biti u septičkoj jami zla, nasilja, iskorištavanja, robovanja, zlostavljanja, prevara, laži, je*anja vas u zdrav mozak i sve ostale organe, na svim nivoima dok vas se od rodjenja do smrti cijedi i  koristi KAO HRANU za OPS hijerarhiju viših denziteta.
I tako opet i opet i opet i opet...