06. 09. 2014.

! Zašto više nisam svjetlosni radnik ( krava muzara )Zašto više nisam svjetlosni radnik?

Ne, nisam se okrenuo tamnoj strani, već bolje rečeno transcendiram strane.

Planet Zemlja i velik dio svemira je začaran već jako dugo vremena. Čarolija uzrokuje da se osjećamo sami, ranjivi i izolirani – izbačeni iz nebesa u okrutan svijet, gdje "pas jede psa". Ova čarolija je fikcija, prijevara na najvišoj razini, ali je duboko ukorijenjena. Čarolija tvrdi da su dualnost i polaritet prirodni aspekti postojanja i da se moramo opredijeliti za jednu ili drugu stranu.
Ljudi su uvjetovani da služe tu holografsku prevaru, a gnostici se referiraju na nju kao na "Pokvarenog Demijurga"/ Arkone.

Dvojnost Demijurga – "Tama protiv (lažnog) svjetla". 
Da bi osvojio i kontrolirao najširi mogući spektrar duša, Demijurg dijeli svoje agente u dvije naizgled suprotne ekipe: tamni protiv (lažnog) svjetla. Ono što je najvažnije za Demijurga je da obožavamo barem jednog od agenata, bez obzira pripada li on svjetlu ili tami.
Postoje mnogi: Lucifer, Jehova, Belzebub, Arhandjeo Mihael, Sotona, Aštar, deseci Arhandjela, uzašli “majstori ” i drugi kanalizirani entiteti. SVI oni igraju za pokvarenog Demijurga koji ih kontrolira. To je velika tajna vladara (Arkona)/ Demijurga.
Demijurg ovisi o žetvi energije iz utjelovljenih duša kako bi sačuvao svoje postojanje.
Kako bi pobrao najveću moguću količinu energije, on je stvorio dvojnost kako bi se osiguralo da svaka duša posluži kao ”duševna baterija”.
"Dobre" duše će tražiti tim (falšeg) svjetla, a “loše” će tražiti tamni tim.

Demijurg postavlja gustoću postojanja (DENZITETE), da inicira tamne i svijetle staze kroz koje se duše mogu uspinjati. To im daje osjećaj postignuća, a zapravo je činjenica da se kreću kroz labirint Demijurgove iluzije.

Kanaliziranih poruka ima na tisuće i još mnoge dolaze svaki dan. Prljava tajna je da su sva ta bića nadgledana od Demijurga. Većina “uzašlih majstora” nisu nikada imali inkarnaciju. To su nevjerojatno lažljiva bića koja prikupljaju energiju obožavanja. Ja sam im dao novi, točniji naslov: Duhovna lažnoarhija. (The Spiritual Liar-archy)

Tamni tim je prihvatio ulogu zločinačkog šljama spremnog ubiti, silovati, mučiti i raditi bilo kakve druge svinjarije. Tamna strana je dizajnirana da bude nevjerojatno odvratna, tako da će većina “dobrih duša” potrčati na drugi kraj, ravno u ljubavni zagrljaj jedne od religija lažnog svjetla ili u njihovu new-age religiju sa legijama kanala i “majstora”.

Oni koji kanaliziraju poruke su prevareni. Ako se za religije može reći da su “opijum za mase”, kanalizirane poruke su “narkotik nezadovoljnih manjina.” Svaka kanalizirana poruka je ista kada oduzmete slatkorječivi govor i priču koja se koristi za formuliranje poruke.
“Dragi moji, vi ste miljenici svih nas u duhovnoj lažnoarhiji. Mi čeznemo da se ponovo sastanemo s vama, jer smo mi vaša davno izgubljena obitelj. Ostanite jaki i zadržite svoje svjetlo, jer ćemo mi uskoro obznaniti naše prisustvo. Sačekajte još malo (i patite) nadajući se da ćemo vas mi spasiti iz ove situacije. Kad mi stignemo, izgradit ćemo zlatni kavez (new age) za sve vas na zemlji.”

Svjetlosni radnici su temeljito iskorišteni. Plan je pristupiti im u snu, ili tokom “ET otmica” i reći im da bi ispunili svoju misiju - moraju “raditi za (lažno) svjetlo” i primati naredbe iz duhovne lažnoarhije.
Ovaj plan radi nevjerojatno dobro, uglavnom zato što svjetlosni radnici imaju težak život na Zemlji. Društva su deformirana, duhovnost izvrnuta i zloupotrebljena, vibracijska gustoća je teška, naša sjećanja su obrisana, i mi najradje ovdje ne bismo ni bili.
Dakle, bilo koje biće koje zrači ljubav i svjetlost može uvjeriti svjetlosnog radnika da se osjeća kao da je u kontaktu s istinskim božanskim bićima.
Još uvijek se sjećam svoje regrutacije od lažnog svjetla kad sam imao 6 godina u iskustvu živopisnog sna. Uvjerili su me da ću ispuniti svoje poslanje svjetlosnog radnika radeći za njih.
Mislim da su uvijek znali da ću ih raskrinkati, iako je trebalo vrlo mnogo vremena.
Prije par mjeseci sam opozvao sve sporazume sa svim bićima koji nisu imali moje najbolje interese na umu.

Mi smo u ovom trenutku u borbi za slobodu. Duhovna lažnoarhija nas želi preseliti iz sadašnjeg, izrazito neugodnog kaveza u nešto proširenije stanje postojanja, ali u kojem bi oni i dalje imali čvrstu kontrolu.

Metafora koja opisuje našu situaciju je da smo kao jato pilića unutar sitnog, tamnog, smrdljivog kokošinjca. Oni koji nas uzgajaju se pripremaju pustiti nas iz kokošinjca u veći ograđeni prostor, u kojem ćemo biti u mogućnosti da osjećamo malo više slobode, ali i dalje unutar njihove kontrole.
Duhovna lažnoarhija ne želi da narastemo do samostalne snage i da odemo iz njihovog sustava kontrole.

To je razlog zašto kanalizirane poruke suptilno slabe ljude, dok se pretvaraju da ih osnažuju.
Sve dok sjedimo i čekamo “dobre momke” koje nas dolaze spasiti, nećemo biti u stanju razlučiti tko ima naše najbolje interese na umu.

Preporučujem praksu opozivanja svih ugovora kojima doživljavate teškoće, ograničavanje, loše odnose, probleme i sve ostalo što vas energetski iscrpljuje. Pozivam vas da drastično povećate skepticizam i usavršite razlučivanje. Koristite svoju intuiciju i logiku prema informacijama koje ste primili i zapitajte se: "Koji je zapravo cilj ovoga?"

Tu postoji velika višedimenzionalna zavjera na planeti, a crpi snagu iz nas tako da nas gura u jedan polaritet ili drugi.  Svatko tko žuri ”izabrati stranu”,  jednostavno nije shvatio da su obje strane pod kontrolom pokvarenog Demijurga.

Većina vas koji ovo čitate ste već odlučili da ste svjetlosni radnik inkarniran u svrhu demontaže Demijurgove kontrole. Već ste napravili izbor, a sada trebate obaviti vašu pojedinačnu misiju.
  Od vitalne je važnosti da prekinete sve veze s lažnim svjetlom “duhovne lažnoarhije”, da si vratite energiju i snagu i zamolite svoju Božansku nutrinu da vam otkrije što je to što je potrebno učiniti.

Original teksta  http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/08/23/why-i-am-no-longer-a-light-worker/
Prevod: http://2012-transformacijasvijesti.com/opcenito/zasto-vise-nisam-svjetlosni-radnik