06. 09. 2014.

! Zašto više nisam svjetlosni radnik (krava muzara)

Zašto više nisam svjetlosni radnik?

Kanaliziranih poruka ima na tisuće i još mnoge dolaze svaki dan. Prljava tajna je da su sva ta bića nadgledana od Demijurga. Većina “uzašlih majstora” nisu nikada imali inkarnaciju. To su nevjerojatno lažljiva bića koja prikupljaju energiju obožavanja. 

Tamni tim je prihvatio ulogu zločinačkog šljama spremnog ubiti, silovati, mučiti i raditi bilo kakve druge svinjarije. Tamna strana je dizajnirana da bude nevjerojatno odvratna, tako da će većina “dobrih duša” potrčati na drugi kraj, ravno u ljubavni zagrljaj jedne od religija lažnog svjetla ili u njihovu new-age religiju sa legijama kanala i “majstora”.

Oni koji kanaliziraju poruke su prevareni. Ako se za religije može reći da su “opijum za mase”, kanalizirane poruke su “narkotik nezadovoljnih manjina.” 
Svaka kanalizirana poruka je ista kada oduzmete slatkorječivi govor i priču koja se koristi za formuliranje poruke.
“Dragi moji, vi ste miljenici svih nas u duhovnoj lažnoarhiji. Mi čeznemo da se ponovo sastanemo s vama, jer smo mi vaša davno izgubljena obitelj. Ostanite jaki i zadržite svoje svjetlo, jer ćemo mi uskoro obznaniti naše prisustvo. Sačekajte još malo (i patite) nadajući se da ćemo vas mi spasiti iz ove situacije. Kad mi stignemo, izgradit ćemo zlatni kavez (new age) za sve vas na zemlji.”

Svjetlosni radnici su temeljito iskorišteni. Plan je pristupiti im u snu, ili tokom “ET otmica” i reći im da bi ispunili svoju misiju - moraju “raditi za (lažno) svjetlo” i primati naredbe iz duhovne lažnoarhije.
Ovaj plan radi nevjerojatno dobro, uglavnom zato što svjetlosni radnici imaju težak život na Zemlji. Društva su deformirana, duhovnost izvrnuta i zloupotrebljena, vibracijska gustoća je teška, naša sjećanja su obrisana, i mi najradje ovdje ne bismo ni bili.
Dakle, bilo koje biće koje zrači ljubav i svjetlost može uvjeriti svjetlosnog radnika da se osjeća kao da je u kontaktu s istinskim božanskim bićima.
Još uvijek se sjećam svoje regrutacije od lažnog svjetla kad sam imao 6 godina u iskustvu živopisnog sna. Uvjerili su me da ću ispuniti svoje poslanje svjetlosnog radnika radeći za njih.
Mislim da su uvijek znali da ću ih raskrinkati, iako je trebalo vrlo mnogo vremena.
Prije par mjeseci sam opozvao sve sporazume sa svim bićima koji nisu imali moje najbolje interese na umu.

Metafora koja opisuje našu situaciju je da smo kao jato pilića unutar sitnog, tamnog, smrdljivog kokošinjca. Oni koji nas uzgajaju se pripremaju pustiti nas iz kokošinjca u veći ograđeni prostor, u kojem ćemo biti u mogućnosti da osjećamo malo više slobode, ali i dalje unutar njihove kontrole.Duhovna lažnoarhija ne želi da narastemo do samostalne snage i da odemo iz njihovog sustava kontrole.

To je razlog zašto kanalizirane poruke suptilno slabe ljude, dok se pretvaraju da ih osnažuju.
Sve dok sjedimo i čekamo “dobre momke” koje nas dolaze spasiti, nećemo biti u stanju razlučiti tko ima naše najbolje interese na umu.

Preporučujem praksu opozivanja svih ugovora kojima doživljavate teškoće, ograničavanje, loše odnose, probleme i sve ostalo što vas energetski iscrpljuje. Pozivam vas da drastično povećate skepticizam i usavršite razlučivanje. Koristite svoju intuiciju i logiku prema informacijama koje ste primili i zapitajte se: "Koji je zapravo cilj ovoga?"

Tu postoji velika višedimenzionalna zavjera na planeti, a crpi snagu iz nas tako da nas gura u jedan polaritet ili drugi.  Svatko tko žuri ”izabrati stranu”,  jednostavno nije shvatio da su obje strane pod kontrolom pokvarenog Demijurga.

Većina vas koji ovo čitate ste već odlučili da ste svjetlosni radnik inkarniran u svrhu demontaže Demijurgove kontrole. Već ste napravili izbor, a sada trebate obaviti vašu pojedinačnu misiju.
  Od vitalne je važnosti da prekinete sve veze s lažnim svjetlom “duhovne lažnoarhije”, da si vratite energiju i snagu i zamolite svoju Božansku nutrinu da vam otkrije što je to što je potrebno učiniti.

Original teksta  http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/08/23/why-i-am-no-longer-a-light-worker/
Prevod: http://2012-transformacijasvijesti.com/opcenito/zasto-vise-nisam-svjetlosni-radnik