05. 08. 2007.

O REPTILIMA

Reptili i njihovi sluge u ljudskom obličju trenutno ulažu veliki napor da kreiraju jednu novu rasu i kontroliraju je, kao i ostatak čovječanstva. Nestale osobe često tamo završavaju, pogotovo «izgubljena» djeca. Svake godine oko 10% više djece nestane, u svrhu ovih eksperimenata. Oni onda izlažu njihova tjela raznovrsnim patnjama, da bi odredili koju vrstu modifikacije primjeniti na DNK.
Određene vrste vanzemaljaca otimaju ljude i podvrgavaju ih najtežim patnjama prije nego što ih ubiju – i tako osiguravaju maksimalan transfer energije.
 Ekstremni strah i patnja proizvode kod čovjeka specifičnu vrstu duhovne energije negativne prirode kojom se ovi entiteti napajaju i tako održavaju u životu, jer to je jedan od načina njihove ishrane. Ovo oslikava eterični metod konzumiranja hrane/energije.
Sivi (Greys) su u stvari kibernetske sonde 4. denziteta i u stalnoj su upotrebi od strane Reptila, a takođe oponašaju i njihov način ishrane.
Reptili su najsličniji uspravljenim aligatorima, s humanoidnim karakteristikama lica i visoki su između 170 i 220 cm. Moraju neprestano crpiti velike količine negativne energije od onih sa 3-ćeg, 2-gog itd. nivoa.