05. 08. 2007.

Poruka Kasiopejaca


Lizzardi i njihovi sluge u ljudskom obličju trenutno ulažu veliki napor da kreiraju jednu novu rasu i kontroliraju je, kao i ostatak čovječanstva.

Nestale osobe često tamo završavaju, pogotovo «izgubljena» djeca. Svake godine oko 10% više djece nestane, u svrhu ovih eksperimenata. Oni onda izlažu njihova tjela raznovrsnim patnjama, da bi odredili koju vrstu modifikacije primjeniti na DNK.

OPS entiteti koji obitavaju u 4. denzitetu hrane se bićima na 3. 
OPS bića sa 3. nivoa - ljudska bića, crpe svoju energiju sa 2. i 1. denziteta, zato vi nanosite bol onima iz životinjskog carstva, koji egzistiraju na 2. nivou, kao uostalom - i sebi samima.

Određene vrste vanzemaljaca otimaju ljude i podvrgavaju ih najtežim patnjama prije nego što ih ubiju – i tako osiguravaju maksimalan transfer energije.
 Ekstremni strah i patnja proizvode kod čovjeka specifičnu vrstu duhovne energije negativne prirode kojom se ovi entiteti napajaju i tako održavaju u životu, jer to je jedan od načina njihove ishrane. Ovo oslikava eterični metod konzumiranja hrane/energije.
Drugi način njihove ishrane ostvaruje se fizičkim putem kao npr. konzumiranjem krvi ili njenih sastojaka, jedino je način unošenja nešto drugačiji i ostvaruje se kroz pore.

Sivi (Greys) su u stvari kibernetske sonde 4. denziteta i u stalnoj su upotrebi od strane Reptoida, a takođe oponašaju i njihov način ishrane.

Reptoidi su najsličniji uspravljenim aligatorima, s humanoidnim karakteristikama lica i visoki su između 170 i 220 cm. Moraju neprestano crpiti velike količine negativne energije od onih sa 3-ćeg, 2-gog itd. nivoa. 
Oni već odavno manipuliraju i vremenom, kreću se naprijed i nazad kroz njega, da bi što bolje uskladili stvari. I tako oni stalnim putovanjem kroz vrijeme manipuliraju vašu povijest, kako bi najbolje obavili ono što su zamislili.

Eden. To je bio i period poznatog Adamovog «grijeha». Ta priča o grijehu je u stvari simbolični izraz onoga što se tada dogodilo, tj. preuzimanje kontrole čovječanstva od strane reptoida.
Pravi identitet zmije u tadašnjem Edenu, koja je nagovorila Evu da pojede jabuku je u stvari ta reptoidna rasa. Lizard stvorenja su tako uspjela genetski modificirati ljudska bića u svrhu svoje ishrane.