18. 11. 2015.

! Prisilna inkarnacija na Zemlji i zamka bijele svjetlosti

Kelli  je umrla i vratila se iz mrtvih.
Izvadila je oba umnjaka, bila je u bolovima i pod teškim tabletama. Kad je umrla, tj, izašla iz tijela u svojoj sobi, vidjela je svog muža kako joj drži ruku, dok ona leži na krevetu i govori joj: "Kelli, diši, ... Kelli diši!", istovremeno je vidjela i bijelu svjetlost koja se stvorila iznad nje u sobi, kao i tisuće raznih svjetala i energija, i jednog plavo biće/tipa koji ju je navodio i rukama pokazivao: "Idi u svjetlost, ... ovo je tvoj put, to je pravi put, ... samo idi u svjetlost,... tvoje vrijeme je došlo, ...to je tvoj put, .. samo idi u svjetlost...."
izvor slike: https://twitter.com/KelliCoffee/status/419156638222667776

Nakon par trenutaka, kad se malo "otrijeznila", postala je svjesna da ona ne želi ići u svjetlost i rekla je: "NE, ne, ne! Moje vrijeme još nije došlo! Ne želim ići u svjetlost, želim ići natrag u tijelo!"
 I vratila se u tijelo.

 Što je Kelli vidjela nakon smrti  - evo tu:

U drugim njenim videima koje sam gledala, recimo ovaj sa sa Eve Lorgen - https://www.youtube.com/watch?v=ar6xT9sCeE8     Kelli tvrdi: "Ja sam se vratila iz mrtvih, da vama kažem da je BIJELA SVJETLOST nakon smrti ZAMKA! To je zamka ONIH koji vas recikliraju, tj PRISILNO inkarniraju na ovom planetu!
Taj video je parcijalno preveden tu: http://svjesnost.blogspot.hr/2015/10/zamka-odlaska-u-svjetlost-nakon-smrti.html

Dakle, slijedi moj parcijalni prevod ovog Kellinog videa - Reinkarnacija - dobrovoljna i prisilna -
 ...
Postoje dobrovoljne i nasilne inkarnacije.
U našem slučaju, u slučaju planete Zemlje - radi se o tome da tu postoje bića sa višeg denziteta koji imaju takvu tehnologiju - da onda kad mi tu umremo, tj. naša tijela umru oni hvataju naše duše. Odnosno, oni nas mogu i ubiti u bilo koje vrijeme i onda uzeti našu dušu ili čekati da umremo i onda uzeti našu dušu.
Oni znači jednostvano mogu uzeti našu dušu i zatočiti je, staviti je u neku vrstu kovčega i čuvati je tamo, i po potrebi reciklirati.

 VAŠU DUŠU!

Oni imaju tehnologiju da pohranjuju našu dušu  u kontejnerima.

Ti entiteti, dok ste vi u životu 3. denziteta, oni manipuliraju kompletno stanovništvo  u 3. denzitetu putem religija, ideologija, propagandi, new-age učenja ili bilo čega u šta vi vjerujete da će vam se desiti nakon smrti, - onda oni dodju kad vi umrete, "pročitaju" šta je to u šta si ti vjerovao, onda ti na neki način to i prezentiraju, npr. pojavi se Isus, tvoji bližnji ili andjeli, onda te prevare i uhvate tvoju dušu.
A kad ti umreš i izadješ iz tijela - ti si omamljen, zbunjen si kao da si se tek probudio, vidiš tisuće prelijepih svjetala i energija i počneš se čuditi: "Oh, ovo je sve tako predivno..., ovo je mjesto odakle sam došla, ... ja sada idem kući.....!" 
I oni te onda prevare i uhvate jer si ušao u bijelu svjetlost i onda krenu sa pregledom upravo završenog života: "Ovaj put si trebao naučiti tu i tu lekciju i ti to nisi naučio, nisi savladao, tako da moraš ići još jednom, da to naučiš!"

I ti, pošto ni najmanje ne sumnjaš u ISTINITOST SVEGA toga što ti se dešava, ti pristaneš!

I oni te pošalji natrag na ovaj planet, stave te u novo tijelo, u novi život i ti živiš svoj novi život!

Oni su te opet izmanipulirali! Izbrisali su ti i sjećanja!

I onda kad opet umreš, oni te uhvate opet i onda sve ponovo, ili prvo ideš u kontejner na pohranu, a tek onda u centar za recikliranje.

I onda si recikliran opet i opet i opet!! 

Oni nas koriste za svoje potrebe, oni nas koriste za energiju, negativnu energiju! Oni profitiraju od toga što recikliraju VAS na ovoj planeti!

Tako da, ovo vam je skraćena verzija onoga što se tu stvarno dešava! Prisline inkarnacije!

Ne znam točno kako se osloboditi te njhove tehnologije, ali ono što je važno ovdje, je ta kritična točka kad vi umrete i izadjete iz tijela -   pričekajte malo, probudite se, jer kad vi umrete - to je kao da ste ste upravo probudili ujutro, malo ste zbunjeni, ali onda se svega prisjetite.
Prisjetite se da ste vječna duša, koja sama treba da izabire što želi, bez da je netko navodi ili je "prisiljava"
Budite svjesni prije nego odlučite da li stvarno želite ići u taj tunel /svjetlost, tako da budete sigurni da ne budete opet prevareni i uhvaćeni u jedan od tih centara za recikliranje.

Dobrovoljne inkarnacije su kad vi - vječno biće/duh /duša - svojom voljom odlučite da se želite inkarnirati negdje.
Ako vi dobrovoljno izaberete da se inkarnirate na ovaj planet i hoćete istražiti svojevoljno, recimo, kako je to npr. biti slab, ismijavan i povredjivan i iskusiti bol i patnju, onda ok. Onda kad izadjete vi možda kažete: "Oh, to je bilo stvarno teško, previše bola, ne želim ni slučajno raditi ovako nešto ikad više, želim ići na neki drugi planet, u nekoj višoj dimenziji na primjer, jer tamo nema nema toliko boli, nema gravitacije,..."
I tako onda izaberete neku dobrovoljnu inkarnaciju.
To je taj jedan tip inkarnacije.

Tako da, pitajte se  - da li ste tu svojevoljno ili ste prisilno ugurani u tijelo?Da li ćete kad umrete ići u tunel i u bijelu svjetlost, pogotovo ako vam se ukazu "vodiči", drage preminule osobe, Isus, Majka Božja, andjeli, uzašli majstori i slično i pristati na još jedan krug recikliranja ili ćete reći: "Ne, ne ne! Čekaj malo, samo malo! Prvo ću pričekati da se osvjestim, ja sam vječni duh/duša/ svijest  i ja radim ono sto ja hoću! I onda možda mogu ući u taj vaš tunel!"

Ako niste dovoljno budni i svjesni, oni će vas prevariti, jer vi vidite tisuće stvari, svjetala, energija, opčinjeni ste i osjećate se kao u Luna-parku i tad vas mogu prevariti, tako da - PAZITE!

Sljedeci put kad ja umren (Kelli), tj kad ovo tijelo umre, znam da neću nikako odmah ići u taj tunel, jer se želim uvjeriti da to nisu "reciklaši", želim znati da ja idem na mjesto gdje ja želim ići svojom voljom.

....
Evo još jedan  video u kojem Kelli priča o prisilnoj inkarnaciji i uništavanju kontejnera/klopki za duše:
https://www.youtube.com/watch?v=RmvWAzBal_g

. . . .. 
Osim toga: Death and the Tunnel of Light: The Final Grand Trick By Greg Calise  

http://wakeup-world.com/2015/09/23/death-and-the-tunnel-of-light-the-final-grand-trick/TRICK OF THE LIGHT: THE LIGHT & TUNNEL TRAP: